AANKOMST
VERTREK

We hebben geweldig genoten van Zandt aan Zee. De gastvrijheid en gemoedelijkheid deed ons thuis voelen. Onze hond was heel welkom en dat maakte voor ons het "feestje" compleet. Het terras geeft een mediterraan gevoel. Kortom de volgende keer naar Schier: wij weten wel waar we boeken.

Trouwen op Schiermonnikoog is een onvergetelijke gebeurtenis. Naast de bekende trouwlocaties, kunt u op elke willekeurige binnenplaats van Schiermonnikoog trouwen. Op de uitgestrekte brede stranden, in de weelderige duinen, de prachtige oude dorpskern bij zons op- of ondergang. Zelfs op zondag mag u op Schiermonnikoog trouwen. De bruidshuifkar en de eilander Balgexpres bieden u de mogelijkheid om uw huwelijk romantisch op het strand te laten voltrekken.

Strandhotel Zandt aan Zee helpt u graag bij het organiseren van uw huwelijk om bij te dragen aan deze onvergetelijke dag. Wij bieden mogelijkheden voor een receptie, borrel, een intiem of groots diner of een spetterend feest. Wij combineren uw wensen met onberispelijke service, een uitstekende keuken en een adembenemende omgeving.

Een huwelijksdag moet onvergetelijk en onbezorgd zijn, daarom nemen wij graag de tijd voor een persoonlijk gesprek om elk detail van uw huwelijk door te nemen.

Naam
Achternaam
Telefoon