AANKOMST
VERTREK

We hebben geweldig genoten van Zandt aan Zee. De gastvrijheid en gemoedelijkheid deed ons thuis voelen. Onze hond was heel welkom en dat maakte voor ons het "feestje" compleet. Het terras geeft een mediterraan gevoel. Kortom de volgende keer naar Schier: wij weten wel waar we boeken.

  Strandhotel ZandtaanZee op Schiermonnikoog staat bekend om haar relaxte, ongedwongen sfeer en gastvrijheid.  Het hotel, het restaurant en de bar ademen een gezellige ontspannen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.                              

De standaardhotelkamers zijn eenvoudig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Onze gasten zijn vooral buiten, in de duinen, de bossen, op de kwelder en op het strand. 

Zij voelen zich thuis in de ontspannen, vriendelijke en ongedwongen sfeer met een goed bed, een goede douche en een goed ontbijt. 

 

Bij ZandtaanZee is uw huisdier ook van harte welkom!

 

Op het grote terras in de duinen staan de ligbedden voor u klaar. Daar kunt u genieten van het zicht op het strand en de Noordzee, de bijzondere luchten en de zonsondergang.  Bij helder weer ziet u zelfs de duinen en het strand van Ameland.

 

ZandtaanZee is de ideale trouwlocatie. U kunt op ons terras in de echt worden verbonden, met uitzicht op het strand en de Noordzee.

 

Strandhotel ZandtaanZee ligt aan het einde van de Badweg, in de duinen van Nationaalpark Schiermonnikoog, vlak aan het strand. 

Dé locatie voor uw vakantie, uw feest, bruiloft en vergadering.

 

In de zomer zijn wij dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

 

Kom genieten van Nationaalpark Schiermonnikoog, van ons hotel, restaurant, de  bar en het bijzonder uitzicht op onze terrassen.

 

Wij heten u van harte welkom.

 

Gemakkelijk, voordelig en direct een kamer reserveren? Bel ons +31(0)519 531566 of boek via onze website.